mandag 26. oktober 2009

går det an å ha det for travelt til å blogge??

PC'n vår skal til doktoren og få fikset høytalerene sine, og da må man sikkerhetskopiere...og det tar tid. Så det har jeg gjort i helgen...vel, nesten da.
Og etter en smule kløning og krisehjelp fra sido, får jeg lagt ut innlegget uten at bildene ligger hulter til bulter. Takk!!!! Det er jo så enkelt når man bare skjønner det.
Har vært en tur på søppeldynga, stappa Skodaen full,
papp og isopor tar plass, men bedre plass ble
det i heimen til strikketøy og anna dill.
En potteplante har fått ny jord, dvs den hadde mistet jorden sin, og røttene klamret seg til en klump med lecakuler, glemte i forferdelsen å ta bilde, men håper den kommer til å trives i litt jord.
"Værmannen" på bildet er laget av en lokal fra hjemstedet mitt. De er både morsomme og nyttige - han lager bunadkledde varianter også.
Så kom endelig lykta på veggen, den har ventet pent siden høstferien, men tung som den er måtte det både peiles og vatres, og med mannen og Storepiå til hjelp ble resultatet bra.
Og så var det strikkinga da. Til alt hell har vi kjempegode venner som inviterer seg selv på besøk i hektiske perioder. Lørdagskvelden var kjempekos, vi spiste god mat med vin, og strikkinga gikk helt av seg selv. Ettersom klokka skulle stilles denne kvelden fikk vi en ekstra time å skravle på.
Fikk felt av OL-genseren (klar for montering), strikket ferdig penalet til Storepiå i bambus-bommull kjøpt i England(det viser seg at hun også
leser håndarbeidsblogger,og så dukker ønskene opp), og startet på tunika nr 2 fra Garnstudio. Den
første gikk etter oppskriften, i Karisma på pinne 4,5 i koksgrå/hvit. Valgte et par størrelser for stor(glemte å se i speilet før jeg starta)og det ble nesten kjole. Nr 2 strikker jeg i beige/offwhite Drops Classic alpaca (fantastisk godt å strikke med og resultatet blir kjempemykt), pinne nr 4... og prøvelapp!!!!...så nå satser jeg på at den vil passe.

1 kommentar:

  1. Hallo og takk for besøk i bloggen min. Det var en flott lampe du har fått på veggen. Håper formen din er bedre nå og at du strikker i vei igjen videre.
    Mange hilsner
    Lille Rosin

    SvarSlett