fredag 18. desember 2009

nå er det snart jul

Alle julegaver er felt av, montert og pakket inn. Det siste "verket" kan dessverre ikke avbildes da mannen kjenner tintin's adresse, og slenger innom en sjelden gang for å se hva fruen driver med.
I dag er det skolefri og tintin skal ha med Storepiå, Lisjepiå og mormor på bytur til Oslo. Håper å snuse inn litt ekstra jul, og kanskje ha med litt i posene hjem.
En lue i silkealpakka fra Drops er blitt til innimellom mat og kaker. Garnet er kjempegodt å strikke med, og på grunn av tyngden får luen en fin og baggy effekt. Fargen på bildet er litt misvisende, den er egentlig i rustbrunt. Kake-knppene er i keramikk og er fra Kosekroken.
Sebravottene er nystrikket av mormor fra et mønster kjøpt på en blogg som har mye fint. Et litt annet garnvalg enn i mønsteret, disse er strikket i Pt5 på pinne nr 3 for å få de litt mindre, det var nemlig Lisjepiå som fant disse over skulderen en dag jeg satt og blogga.
Juletrematten broderte mormor på bestilling i fjor, syns det er så fint med gammeldagse nisser, og nå er den på plass under treet.
Til alle dere som tar bloggfri i morgen vil jeg ønske en riktig god jul!

3 kommentarer:

 1. kjempe fine alt sammen dette her tintin. silke alpakka har jeg ikke prøvd det må jeg nok forsøke en gang jeg også.

  Ha en riktig god jul, nå skal vi frisere juletreet litt, slik at det ikke ligger oppe på spise bordet. Snart jul i heimen her også veit jeg.

  Men så et spørsmål, må virkelig disse strikke pinnene få fri i jula? Har ikke noe lyst til å pakke dem helt vekk jeg altså, kan jo hende jeg klarer og la være å strikke i morgen kveld vi får se

  SvarSlett
 2. Hei Strikkemari, jeg føler meg veldig avslappet med strikketøyet i hendene, kommer jo an på hvordan man feirer julen og hvem man er sammen med. men jeg er temmelig sikker på at jeg kommer til å ta det fram utpå kvelden. Kan jo gjøre noe enkelt slik at alle sammen kan få din oppmerksomhet i tillegg =) Da er vel alle glade?? Ha ei riktig fin jul!!!

  SvarSlett
 3. Var en slik kommentar jeg ønsket tintin. Kan da røpe at i sofaen så ligger det ikke mindre enn to forskjellige strikketøy, en vest som jeg må inn i mønstret på, ble litt problematisk og lese mønster se film og skravle i telefonen i sted så da begynte jeg like så godt på et par sokker med mønster.

  Julen skal tilbringes sammen med de jeg har tilbringt desember med så langt. En kompis og to bikjer så da blir det nok strikke pinner i mine hender i kveld også. en riktig fin jul til deg og dine tintin

  SvarSlett