tirsdag 11. mai 2010

Som dagene går...

Har vært på garn-shopping sammen med en kollega som har samme lidenskap for garn som meg. En av garnbutikkene vi var innom ligger på Årnes, et intimt lite lokale som selger litt av hvert. Vi kom tilfeldigvis over en eske med gamle strikkeoppskrifter, og mange av dem fikk bli med hjem. Vet ikke om så mye blir laget, men det er moro å bla i, og mimre fra barndommen.
Luen i babymerino-ull og harepuse-sokkene i mønster fra Garnstudio skal jeg gi til et barnehjem i Colombia.
Et lite oppdrag til en bileier - det var bare nytt nummer som skulle på puta - en annen dame har æren for den nostaligiske bilputa. På seksti-tallet var det veldig vanlig med bilpute til bilen.
Har en selv på lager som jeg en vakker dag (når den måtte dukke opp) skal lage noe morsomt av. I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse av en god venninne som er så flink å sy - en sminkepung, og i en sminkepung kan det puttes mye rart - ikke bare sminke ;)
-tintin

3 kommentarer:

 1. Takk for sist :) Leser nå bloggen sjøl om det ikke kommer opp at det er nye innlegg.. Fine Colombia-strikk. No har j landa, har vært en tur på Jessh med OK og kjøpt dress, måtte ha me mamma`n sin. Godt at han har litt brukt for meg enda ;)

  SvarSlett
 2. Så kult at du fann att barndomsheimen i bloggbildet mitt! Eg var ikkje klar over at du var herfrå:)

  Det er alltid morsomt å gå på garnshopping, ikkje sant? Særleg saman med andre som er like gale som ein sjølv...

  SvarSlett
 3. Innom for å ønske deg og dine en fin 17.mai.
  Klem fra Ronille

  SvarSlett