fredag 1. januar 2010

Årets første...med ull og lus...

Begynte i går på 50 års -gaven til en slektning på andre siden av Atlanteren, en setesdalskofte i Pt 5, pinne nr 3,5.
Det gikk ganske fort i starten med første ermet....
så får vi se etter hvert.

3 kommentarer:

 1. Du er flink som går i gang med så store gåver:) Eg reknar med at du vert ferdig i tide også! Lykke til, og godt nytt år:)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ den var bare så nydelig da tintin. Er så glad i sånne tradisjon strikk. Og en setedalsgenser går jo raskt og strikke da. (les for meg) har så lyst til å strikke meg en tunika jeg nå, men veit ikke hva jeg gjør enda. Ser for meg at det blir en frustrasjon ut av en annen verden da det blir så tungt. Men sitter inne med en ide i hode mitt. Så det er bare å sette det ut i livet. Måtte bare fortelle det til deg som har strikket flere tunikaer ;)

  Og de gryteklutene var jo også lekre. Hmmmm lurer på om jeg fikk med meg noe bomullsgarn da jeg reiste nedover eller om det ligger igjen i kassen hjemme. Jaja vi får nå se hva som blir produsert i de neste 3 ukene.

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nei du tintin, det var ikke jeg som skulle gå på ski, ødelegger ikke armene mine frivillig med å gå på ski. Ski, staver og støvler står trygt et sted i Maura, og jeg er i Øvre Eiker. Seriøs, jeg har gått ut på ski så mange ganger og kommet gråtene hjem igjen med skia under armen fordi det at mine armer og nakke ikke tåler den bevegelsen det gjelder også gå staver. Da er det bedre og drømme om å klare og strikke en tunika. Jaggu godt dem ikke hadde mønster her i Hokksund i dag gitt eller så hadde det blitt et ikke ferdig prosjekt.

  SvarSlett