tirsdag 6. april 2010

Kommer våren snart...?

Mitt marsbidrag til julegavealongen skal nærmere jul få ta en tur over Atlanteren, og havne under et Christmas-tree. Knall gul (bildet lyver) Drops fra Garnstudio på krok nr 4,0. Mønsteret er fra et gammelt Hjemmet.
Puff-puten er ca 50 cm i diameter, og har fått ny "genser". Det gamle trekket var både slitt og preget av jordslag, og da vi fra strikkekafeen skulle lage vårt eget mysterium med 7 nøster Sumatra fra PT, var det dette jeg kom på i farten da jeg skulle velge farger. Mønsteret er delvis fra noe jeg har sett en gang kombinert med litt surr fra mitt eget hode - prøve-test-feil-prøvpånytt-metoden. Til slutt ble det da noe.
Kommer våren nå mon tro?? - etter en laber start på påsken her på østlandet glimtet det til de siste to dagene, og vi fikk nesten et lite håp om at våren var på vei. Den korte ponchoen er redesignet fra et strikkemysterium laget i Alaska fra Garnstudio i fjor. Skuldervarmeren ble nesten aldri brukt, men etter å ha blitt sydd sammen og pyntet med noen knapper, ble den kjempegod å ha over skuldrene i den skumle påskevinden. Vi vil jo ikke bli syke selv om vi prøver å fresche opp igjen brunfargen.
Tunikaen til Lisjepiå er ferdig, så myk og deilig i Merino fra Garnstudio at hun til og med spradet rundt i den kun i truse under.

2 kommentarer:

  1. Kjempe fin den puta ble tintin, jeg har også en sånn slitt pute liggende et eller annet sted, så det var jo en ide til inspirasjon videre. Synes jo at den tunikaen din er helt utrolig bra da. (godt å lese at minste jenta synes den er god å ha på seg)

    SvarSlett
  2. HEI :) Åhh, tunikamariusgenser så nydelig; har lyst på en til meg selv jeg.... Det får bli et senere prosjekt :) Den puta de var helt rå, skikkelig flink er du :)

    SvarSlett